Campioana en-titre, eliminată în turul al doilea la WTA Charleston

Surprizele continuă la turneul „WTA 500” de la Charleston. După Caroline Wozniacki a venit rândul lui Ons Jabeur și Leylah Fernandez să fie eliminate în turul al doilea al competiției din SUA.

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Elkotech România – afaceri în creștere în 2023, la aproape 600 milioane de lei

Elkotech România, subsidiara locală a grupului leton Elko, a realizat anul trecut vânzări de 595,74 milioane de lei, în urcare cu 3,6% față de 2022, în timp ce profitul net a coborât cu 8,5%, la 3,96 milioane de lei.

"Nici nu mai știu, cine a picat mă?". Abia ieșiți din examen, unii elevi nici nu și-au amintit ce subiecte au avut la Limba română

Bacalaureatul a început cu probele la care prezența este obligatorie, dar notele nu contează. Sunt cele de competențe. Și nici măcar nu sunt notate. Candidații primesc niște calificative care nu le folosesc la nimic. Pare firesc să nu-și amintească subiectele, la ieșirea din sala...

Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”

Parlamentarii thailandezi urmează să voteze legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Dacă proiectul de lege va fi adoptat, Thailanda va deveni a treia ţară din Asia, după Taiwan și Nepal, care va legaliza căsătoria egală, cum mai este numită aceasta.

ULTIMA ORĂ