ANAF – Aproape 7.400 de controale fiscale și controale Antifraudă în aprilie

ANAF a derulat în aprilie aproape 5.000 de controale fiscale (inspecții fiscale și verificări documentare), cu 44,5% mai multe față de aprilie anul trecut și a stabilit obligații fiscale suplimentare prin decizii de impunere de 364,83 milioane lei, în creștere cu 47,79%, în timp ce pierderea fiscală a fost diminuată cu suma de 430,67 milioane lei, a anunțat astăzi Ministerul Finanțelor. De asemenea, tot în aprilie au avut loc 2.390 controale antifraudă, cu implicații fiscale în valoare de 318,23 milioane lei, respectiv sancțiuni contravenționale (amenzi și confiscări) în valoare de 35,95 milioane lei.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ