Ar trebui să fie obligatoriu votul în România? Câteva adevăruri incomode despre prezența la vot și „răul cel mai mic"

​Pe 10 mai a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, primele două din cele patru runde de vot prin care ne putem decide reprezentanții politici. Câți vom fi la vot în toate aceste ture, rămâne de văzut, dar prognoza nu pare prea strălucită, căci sondajele ne arată că încrederea cetățenilor în instituțiile politice e șubredă.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ