Cresc tensiunile în Cabinetul de Război al Israelului. Netanyahu, luat la rost de ministrul Apărării din cauza planului pentru Gaza

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, și-a exprimat în deschis nemulțumirea față de eșecul guvernului în abordarea problemei unui plan pentru Gaza după război. Într-un gest public rar care arată părerile împărțite cu privire la direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, Gallant l-a îndemnat pe premierul Benjamin Netanyahu să declare public că Israelul nu intenționează să preia conducerea civilă și militară în Gaza, scrie BBC.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ