Crimă Padina. Cum au reușit fiii vrăjitoarei Sidonia să obțină arestul la domiciliu: s-au dat bani grei. Cine i-a primit – SURSE

Așa au fost primiți acasă fiii vrăjitoarei Sidonia după ce judecătorii au decis ca aceștia să fie plasați în arest la domiciliu. În clanurile interlope, însă, se vehiculează informația potrivit căreia, frații Fabian ar fi dat bani grei chiar soției bărbatului ucis, Sorin Anghel, pentru a declara că tot conflictul a pornit din cauza soțului. Pentru această mărturie clanul Fabian i-ar fi dat femeii îndoliate 2 milioane de euro.

Noi imagini care dau peste cap ancheta crimei de la Padina. Cine a început, de fapt, conflictulImaginile cu eliberarea celor trei criminali au stârnit revoltă pe rețelele de socializare, unde oamenii acuză faptul că instanțele nu judecă echitabil faptele. Mulți deținuți s-ar fi plâns că au stat lungi perioade în arest preventiv pentru fapte mai puțin grave față de crima care a și fost surprinsă din mai multe unghiuri.Frații Fabian l-au ucis cu sânge rece pe afaceristul Sorin Anghel, după ce aceștia i-ar fi jignit soția la o petrecere dintr-un hotel de lux din Padina. În acea seară au luat parte la petrecere și cântăreți precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și alții.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ