Două cadavre descoperite în Munții Maramureșului. Ce s-a întâmplat cu victimele

Descoperire inedită a autorităților

Descoperirea a avut loc în timpul unei misiuni de supraveghere la frontieră, când agenții de frontieră au dat peste cele două cadavre. În urma acestui incident, au fost alertate autoritățile atât din România, cât și din Ucraina, dat fiind faptul că zona montană în care s-a petrecut acest eveniment se află în apropierea frontierei dintre cele două țări.

Echipaje de intervenție de la Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș și Salvamont Maramureș au fost mobilizate pentru a prelua corpurile neînsuflețite și pentru a demara ancheta în vederea identificării celor două persoane decedate și a circumstanțelor în care acestea și-au pierdut viața.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Pe timpul executării unor misiuni de supraveghere la frontieră de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au descoperit două cadavre în zona muntoasă. Imediat, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre caz și au fost constituite grupele operative de cercetare la fața locului formate din polițiști de frontieră, reprezentanți ai IPJ Maramureș și ai Salvamont Maramureș în vederea recuperării cadavrelor aflate în apropiere de Vârful Pop Ivan din Munții Maramureșului la aproximativ 1.900 metri altitudine. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul IPJ Maramureș”, au transmis salvamontiștii din Maramureş.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și investighează cu atenție cazul.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ