Preşedintele ales al Slovaciei le cere partidelor să-și suspende campania pentru alegerile europene: „Nu e nevoie de alte confruntări”

Preşedintele ales al Slovaciei, Peter Pellegrini, a cerut joi partidelor politice să-şi suspende campania pentru alegerile europene programate pentru 8 iunie în ţară, la o zi după tentativa de asasinat asupra premierului Robert Fico, relatează AFP, citată de Agerpres.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

ZF Bankers Summit 2024. Bancherii văd un sistem bancar performant, stabil, cu o posibilă accentuare a consolidării în perioada următoare. Trebuie să stăm cu ochii pe energie, infrastructură, agricultură...

Sistemul bancar rămâne într-o notă sănătoasă sub umbra rezilienţei şi a unui nivel de solvabilitate în creştere, cu o lichiditate foarte mare stimulată de un volum al depozitelor într-o creştere fulminantă, ceea ce întăreşte soliditatea din piaţă. Creditarea a crescut într-un ritm mai redusă...

McDonald’s renunță la chatbot-ul pentru comenzile drive-thru

Lanțul de restaurante fast food McDonald’s anunță că renunță, cel puțin deocamdată, să mai folosească AI-ul pentru a încerca să optimizeze comenzile date prin drive-thru.

ULTIMA ORĂ