Protest la ușa Guvernului! Angajații se pregătesc de grevă japoneză: ce nemulțumiri au oamenii

Oamenii se plâng că au rămas mult în urmă, că salariul mediu al funcționarilor din Guvern ajunge la 5.000 de lei, în timp ce în alte instituții subordonate este mult mai mare, dar și că ultima majorare substanțială au primit-o abia în 2015.

Funcționarii atrag atenția că greva va continua până la soluționarea problemelor. La începutul săptămânii, angajații din Guvern au protestat spontan, însă au fost ignorați de premier. 

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ