Puterea de concentrare a oamenilor este în scădere și acum pot fi atenți la un ecran doar 47 de secunde

Multor oameni li se întâmplă să fie distrași foarte ușor de la munca lor și au greutăți să se concentreze. Fenomenul a fost studiat de dr. Gloria Mark, profesor de informatică la Universitatea din California, care s-a ocupat modul în care media digitală ne afectează viața, scrie CNN. În cartea sa „Attention Span: A Groundbreaking Way to Restore Balance, Happiness and Productivity”, Mark explică modul în care decenii de cercetări au urmărit declinul capacității de concentrare.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ