Rețeaua de sănătate Regina Maria – primul jucător care integrează complet medicina generală și stomatologia în România

Rețeaua de sănătate Regina Maria marchează o nouă etapă în abordarea sănătății în România, devenind primul sistem complet integrat de servicii de medicină generală și stomatologie. Cu peste 14 ani de experiență pe piața stomatologică din România, Clinicile Dentare Dr. Leahu devin Regina Maria Dental Clinics – un moment semnificativ în parteneriatul inițiat în anul 2023, reprezentând cea mai mare tranzacție din domeniul medical românesc la acea vreme. În urma acestei convenții, medicul Ionuț Leahu – fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu a păstrat 49% din acțiuni, în timp ce pachetul majoritar a fost achiziționat de Regina Maria.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ