România e în lumea a treia! Dan Udrea: „UEFA nu dă doi bani pe echipele noastre!”

spot_img

Debutul campioanei României FCSB în Champions League s-a suprapus în totalitate peste semifinala Euro, Spania – Franța 2-1

UEFA tratează cu dispreț țările pe care nu le consideră importante, iar programarea de marți arată că România, deși a făcut impresie bună în Germania, e văzută ca fiind în lumea a treia fotbalistică

Câte lucruri interesante îți poate oferi o seară de marți, chiar dacă Euro a programat o singură partidă! Spania – Franța 2-1, o minunăție de meci, și ibericii se întorc într-o finală după 12 ani de pauză. 

Fix la aceeași oră cu Spania – Franța 2-1 s-a disputat Virtus – FCSB 1-7, în primul tur din Champions League. Ambele competiții, organizate de UEFA. Cum să programezi meciuri și ieri, dar și azi, care să se suprapună, total sau parțial, cu semifinalele Euro?

Citește continuarea pe GOLAZO.ro

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Ministru: 30% dintre funcționarii publici ies la pensie în următorii 3 ani. Marea parte din ei, înlocuiți de AI

Aproximativ 30% dintre funcționarii publici din România vor ieși la pensie în următorii 3 ani, iar mare parte din munca acestora va preluată de Inteligența Artificială, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Cercetării.

Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis în arestul IPJ Argeș. Cazul este anchetat de procurori

Un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a sinucis, miercuri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cazul fiind anchetat de procurori.

Accident mortal în Reghin. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un camion

O femeie a murit, după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni de un camion condus de un tânăr de 29 de ani, în municipiul Reghin. Momentul teribil a fost surprins de camerele de supraveghere.

ULTIMA ORĂ