A murit actriţa Shelley Duvall. Partenerul ei a transmis un mesaj înduioșător: „Acum e liberă”

spot_img

Actriţa americană Shelley Duvall, cunoscută pentru rolul său în celebrul film al regizorului Stanley Kubrick “The Shining” (1980), a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 75 de ani

MAI MULT ANTENA 3

Recomandăm și ...

Orașul în care toți locuitori aleargă alături de primar, pentru a-l ajuta să slăbească

Primarul Luciano Fregonese, 47 de ani, din Valdobbiadene, intenţionează să slăbească şi aproape tot oraşul său a decis să alerge cu el, pentru a-l încuraja, scrie notizie.it.  

EXCLUSIV. Fost agent special FBI, despre tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: „Sunt foarte surprins că acoperișul de unde s-a tras nu a fost securizat”

Fost agent special FBI timp de 27 de ani, Bobby Chacon a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul”, despre erorile de securitate ce îl puteau costa viața pe fostul președinte Donald Trump, ce a supraviețuit unei tentative de asasinat sâmbătă 13 iulie.

Canicula face victime în România: un bărbat a murit și alte două persoane sunt în comă. Zece oameni au leșinat pe stradă

Canicula a început să facă victime și în România. Marți, un bărbat de 50 de ani a murit, iar două persoane, printre care și un vatman de 56 de ani, a intrat în comă.

ULTIMA ORĂ