Accident mortal în București! Rudele au făcut scandal la locul faptei după incident

spot_img

Cum s-a întâmplat tragedia

Bărbatul, care avea o problemă la picior, încerca să traverseze strada când a fost surprins de mașina care venea cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost proiectată la aproximativ 100 de metri de locul accidentului. Martorii oculari au asistat la scene șocante și au acuzat șoferul că circula cu viteză excesivă.

Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să resusciteze bărbatul, însă rănile erau prea grave. Victima a fost declarată decedată pe loc, fără nicio șansă de a fi salvată.

Rudele au făcut scandal la locul accidentului

După incident, a izbucnit un conflict major între rudele victimei și autorități. Rudele bărbatului decedat s-au arătat indignate de faptul că polițiștii le-au interzis să atingă trupul neînsuflețit al acestuia, lucru care a amplificat tensiunile de la fața locului.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Se investighează atât viteza cu care circula șoferul, cât și condițiile în care bărbatul a încercat să traverseze strada. Autoritățile urmează să determine cine e responsabil pentru această tragedie.

 

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Delta Dunării în flăcări. Peste 900 de hectare de vegetație mistuite în 11 incendii, în doar două zile de caniculă

Pompierii militari din județul Tulcea au intervenit, în primele zile ale acestei săptămâni, pentru stingerea a peste 11 incendii de vegetație uscată, miriște, culturi agricole și stuf, județul fiind, începând de luni, sub o atenționare de Cod roșu de caniculă.

Belarus încearcă să ademenească vizitatori din 35 de țări europene, inclusiv România

Guvernul de la Minsk, un aliat apropiat al Rusiei, a anunțat miercuri că cetățenii din 35 de țări europene, inclusiv România, vor putea vizita fără viză Belarusul timp de 90 de zile, o mutare neașteptată în condițiile tensiunilor dintre regimul lui Alexandr Lukașenko și...

ULTIMA ORĂ