Afacerile producătorului de ulei Ardealul Carei au scăzut cu aproape 30% în 2023, ajungând la 427,7 mil. lei

spot_img

Ardealul Carei, unul dintre cei mai mari producă­tori locali de ulei vegetal, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 427,7 mil. lei (86,5 mil. euro), în scădere cu aproximativ 30% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de 610,7 mil. lei (123,8 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

MAI MULT ZF.RO

Recomandăm și ...

Judecătoria Mangalia a prelungit cu 60 de zile arestul preventiv pentru Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai

Judecătoria Mangalia a prelungit, miercuri, arestul preventiv pentru Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, cu un buget de 350 mil. euro, avea ca termen-limită pentru semnarea contractelor de finanţare data de 15 noiembrie...

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, derulat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi aflat în grija Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), ridică în continuare semne de întrebare în rândul antreprenorilor ale căror proiecte au fost admise.

Fermierii din Bulgaria vor ca țară să înceapă "semănarea" de nori pentru ploaie "artificială"

"Bulgaria trebuie să înceapă experimente cu precipitații de la potențiali nori, ceea ce este în interesul agriculturii și al irigațiilor", a insistat Gheorghi Stoianov, președintele Uniunii Fermierilor din Bulgaria (BFS), potrivit Trud.

ULTIMA ORĂ