Alertă de inundații în județul Suceava! Hidrologii au emis Cod galben pe râurile din bazinul hidrografic Dorna

spot_img

Conform prognozei de specialitate, până la ora 20:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi a propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe râurile din bazinul hidrografic Dorna (afluent al râului Bistriţa) – bazin amonte S.H. Poiana Stampei şi pe afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Poiana Stampei (judeţul Suceava).

Prapad în mai multe zone din București după furtuna cu piatră! Copaci căzuți peste mașini, străzi BLOCATE

Atenţionarea a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională “Apele Române”, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţia Bazinală de Apă Siret şi Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava. 

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Canicula face victime în România: un bărbat a murit și alte două persoane sunt în comă. Zece oameni au leșinat pe stradă

Canicula a început să facă victime și în România. Marți, un bărbat de 50 de ani a murit, iar două persoane, printre care și un vatman de 56 de ani, a intrat în comă.

FCSB defilează către turul doi preliminar al UEFA Champions League – Următorul adversar, Maccabi Tel Aviv

FCSB a reușit cea de-a doua victorie în preliminariile UEFA Champions League. Campioana României a învins și în returul cu Virtus, disputat pe stadionul Steaua, scor 4-0 (11-1 la general). FCSB – Virtus 4-0 FCSB este pregătită de turul doi preliminar al UEFA Champions League. Formația antrenată...

Autoritățile din SUA ar fi fost informate cu privire la un complot al Iranului de ucidere a lui Donald Trump

Autoritățile americane au obținut informații de la o sursă nedezvăluită cu privire la un complot al Iranului de asasinare a lui Donald Trump.  

ULTIMA ORĂ