Antrenorul Corvinului a explicat cum a anihilat-o pe Paksi la debutul în Europa League

spot_img

Corvinul Hunedoara a produs surpriza serii din primul tur preliminar al UEFA Europa League și a învins-o fără drept de apel pe Paksi, vicecampioana Ungariei, scor 4-0, în manșa tur.

Florin Maxim: „Am fost mai implicați în joc”

După ce a câștigat Cupa României și și-a asigurat calificarea în primul tur preliminar al UEFA Europa League, Corvinul Hunedoara a dat o nouă lovitură.

Formația antrenată de Florin Maxim a surclasat vicecampioana Ungariei în manșa tur, disputată la Paks, la capătul unui meci controlat de hunedoreni.

Experimentatul Sergiu Buș a spart gheața după doar 9 minute, iar Marius Lupu a reușit o triplă de senzație.

La finalul partidei, antrenorul Corvinului a explicat unde s-a făcut diferența pe tabelă.

„Noi am analizat foarte bine Paksi, o echipă agresivă și puternică, știam că vom avea probleme dacă nu ne ridicăm la un nivel fizic bun.

Am fost echipa mai bună și ne-a ieșit absolut totul, am fost mai implicați în joc. Am avut situațiile mai clare. Pe lângă golurile marcate, cred că am mai avut alte 3-4 ocazii, iar asta spune multe.

Echipa noastră… am adus mulți jucători, dar în primul 11 au fost doar doi jucători noi. Acești fotbaliști au adus un mare plus.

Noi aveam dreptul de promovare, nu ne garanta nimeni că promovăm, încă mai sunt speranțe.

Staff-ul meu este unul tânâr, avem jucători tineri, în poartă avem un băiat de 20 de ani. Vrem să facem lucruri frumoase.” – a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Siegfried Mureșan, infirmă scenariile privind înlocuirea Ursulei von der Leyen la șefia Comisiei Europene VIDEO

Liberalul Siegfried Mureșan spune că Ursula von der Leyen va fi votată joi președintă a Comisiei Europene cu voturile tuturor forțelor proeuropene.

Sclavie modernă în Coreea de Nord: Un raport ONU dezvăluie exploatarea brutală a muncitorilor

Exploatarea muncitorilor nord-coreeniRaportul, elaborat de Înaltul Comisariat al ONU pentru drepturile omului, detaliază cum locuitorii acestei țări izolate sunt controlați și exploatați printr-un sistem de muncă forțată pe mai multe niveluri. Înaltul Comisar, Volker Türk, a descris în comunicatul său suferințele provocate de munca...

Pantera Roz, noul drog care face ravagii. Autoritățile americane sunt în stare de alertă

Potrivit Centrului Național pentru Informații Biotehnologice al Bibliotecii Naționale de Medicină din SUA, „majoritatea probelor de tusi conțin ketamina, adesea combinată cu... MDMA, metamfetamina, cocaină, opioide și/sau noi substanțe psihoactive”. Deși medicii nu au încă suficiente date pentru a stabili cât de periculos este noul...

ULTIMA ORĂ