Centrul Ploieștiului, măturat de o furtună puternică. Mai mulți copaci au fost puși la pământ FOTO+VIDEO

spot_img

Mai mulţi arbori au fost puşi la pământ de vântul puternic, joi după-amiază, in timpul unei furtuni care s a abătut asupra zonei centrale a municipiului Ploieşti. Echipaje de pompieri au intervenit pentru îndepărtarea copacilor.

Zona centrală şi alte cartiere din Ploieşti au fost afectate, joi, de furtună, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unor copaci şi stâlpi puşi la pământ de vântul puternic.  Bilanţul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova arată că în mai multe zone din oraş ai fost doborâţi cinci arbori şi un stâlp. De asemenea, vântul puternic a desprins elemente din acoperişuri şi a rupt crengi din copaci. Pompierii militari au intervenit pentru limitarea efectelor furtunii.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Elevii din judeţul Ilfov au avut parte de lecții de pictură într-un muzeu din Capitală

Elevii de gimnaziu din judeţul Ilfov au descoperit cu entuziasm că se poate învăţa ceva nou chiar şi în vacanţă. La şcoala de vară „Tabăra de arte”, organizată de autorităţile locale din Iflov, cei mici au luat lecţii de pictură chiar într-un muzeu

O femeie din Mureș a fost lovită mortal de o mașină pe trecerea de pietoni. Momentul a fost surprins de camere

O femeie în vârstă de 76 de ani din Reghin a murit pe loc după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni! La volan se afla un tânăr de 29 de ani.

Ucraina pierde susținerea aliaților. Germania va reduce la jumătate ajutorul oferit Kievului

Germania își va reduce, de anul viitor, la jumătate ajutorul militar acordat Ucrainei, în condițiile în care există posibilitatea ca Donald Trump să revină la Casa Albă și să reducă și mai mult sprijinul pentru Kiev, transmite Reuters.

ULTIMA ORĂ