Ciolacu a confundat evaziunea cu inflația. Cabinetul premierului face precizări după ce șeful guvernului a declarat că „s-a săturat”

spot_img

Premierul Marcel Ciolacu s-a referit la evaziune fiscală, şi nu la inflaţie, când a vorbit miercuri despre faptul că „s-a săturat” și că „nu poate să ridice din umeri” că avem „cea mai mare inflaţie din Europa”, conform unei precizări transmise de cabinetul şefului Executivului.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, cu un buget de 350 mil. euro, avea ca termen-limită pentru semnarea contractelor de finanţare data de 15 noiembrie...

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, derulat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi aflat în grija Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), ridică în continuare semne de întrebare în rândul antreprenorilor ale căror proiecte au fost admise.

Fermierii din Bulgaria vor ca țară să înceapă "semănarea" de nori pentru ploaie "artificială"

"Bulgaria trebuie să înceapă experimente cu precipitații de la potențiali nori, ceea ce este în interesul agriculturii și al irigațiilor", a insistat Gheorghi Stoianov, președintele Uniunii Fermierilor din Bulgaria (BFS), potrivit Trud.

Care sunt cele mai descărcate aplicații mobile la nivel mondial. Instagram a detronat din nou TikTok

Instagram a devansat din nou TikTok ca fiind cea mai descărcată aplicație din lume, confirma App Intelligence. Se estimează că aplicația a ajuns pe 61 de milioane de dispozitive la nivel mondial, scrie appfigures.com.

ULTIMA ORĂ