Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”

spot_img

Un bărbat de 44 de ani a construit o tavernă grecească în propria grădină. El a cheltuit peste 20.000 de euro pentru a putea primi oaspeți din întreaga lume, conform Daily Mail.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Germania a câştigat 275 milioane de euro, ca acţionar la o fostă divizie a Gazprom

Germania a câştigat 275 milioane de euro de pe urma acţiunilor deţinute la firma Securing Energy for Europe GmbH (SEFE), o fostă divizie a grupului energetic Gazprom, controlat de statul rus.

Prioritățile noului Guvern britanic, citite de Regele Charles în Parlamentul de la Londra VIDEO

Regele Charles al III-lea a prezentat, în parlamentul de la Londra, prioritățile noului guvern condus de Keir Starmer, care a preluat puterea după alegerile din 4 iulie.

De ce au nevoie de meditaţii chiar şi copiii de la şcolile private, unde sunt 15 elevi într-o clasă şi profesorii au salarii triple faţă de sistemul public?

Meditaţiile în particular, pe lângă ceea ce se predă la clasă, nu sunt un obicei practicat doar în învăţământul de stat, ci şi în şcolile private, acolo unde într-o clasă sunt 10-15 elevi, iar profesorii, care au salarii triple faţă de sistemul public, se...

ULTIMA ORĂ