Cum arată banii pe care un român i-a ascuns în sobă. Motivul pentru care BNR a decis, totuși, să-i înlocuiască toate bancnotele

spot_img

Banca Națională a României a publicat imagini cu teancuri de bancote de 100 și 200 de lei grav deteriorate, pe care un român le păstra în sobă. Oficialii BNR au explicat și motivul pentru care au înlocuit toate aceste bancnote cu unele noi.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Delegaţia AUR s-a poziţionat în Parlamentul European împotriva rezoluţiei privind sprijinul pentru Ucraina VIDEO

Delegaţia AUR din Parlamentul European s-a poziţionat împotriva rezoluţiei privind sprijinul UE pentru Ucraina, adoptată miercuri.

Pagina verde. Top 20 de ţări ale lumii cu cel mai mare consum de plastic per capita. Ce legătură există între gradul de dezvoltare economică şi „inundarea“ pieţelor cu...

Singapore conduce clasamentul mondial din punctul de vedere al consumului de plastic, fiecare locuitor al acestei ţări fiind responsabil de o cantitate de 76 de kilograme de plastic, potrivit unui infografic realizat de Visual Capitalist, platformă de conţinut pentru investitori, pe baza datelor Statista.

Valul de căldură a secat un lac din Serbia și a declanșat incendii în Balcani

Balcanii, împreună cu o mare parte din Europa, au continuat să se confrunte cu un val prelungit de căldură, declanșând incendii de pădure și secarea unui lac din Serbia pentru prima dată, informează Reuters.

ULTIMA ORĂ