Descoperire macabră la Podul Suspendat Clifton din Bristol: Rămășițe umane au fost găsite în două valize

spot_img

Poliția britanică a lansat o operațiune masivă de căutare a unui suspect după găsirea a două valize ce conțin rămășițe umane pe Podul suspendat Clifton din Bristol, sud-vestul Angliei, relatează Reuters. 

Poliția a spus că a fost alertată cu privire la un bărbat cu o valiză care se comporta suspect pe pod chiar înainte de miezul nopții de miercuri, dar când au ajuns oamenii legii, suspectul plecase deja, însă au găsit o valiză. În apropiere a fost găsită și o a doua valiză.

Se crede că valizele conțin rămășițe umane, au declarat joi poliția Avon și Somerset într-o declarație.

Valizele cu rămășițele umane, duse cu taxiul până la pod

Prioritatea poliției este acum găsirea bărbatului, care, potrivit primelor investigații, a ajuns la pod cu taxiul. 

„Prioritatea noastră imediată este să găsim bărbatul care a dus valizele pe pod, să identificăm decedatul și să îi informăm rudele”.

Taxiul a fost confiscat de poliție, iar șoferul îi ajută acum pe polițiști.

„Acesta este un incident foarte tulburător și recunosc pe deplin îngrijorarea pe care o va provoca comunităților noastre”, a declarat șeful poliției Avon și Somerset, Vicks Hayward-Melen.

Podul este închis în timp ce anchetatorii de la locul crimei examinează zona.

Unul dintre cele mai cunoscute repere din Bristol, podul suspendat a fost construit pe baza unui proiect al renumitului inginer din secolul al XIX-lea Isambard Kingdom Brunel și a fost deschis în 1864. 

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Est-europenii stau la coadă pentru cumpărarea celui mai mare producător de trenuri din Spania: Trenul de foarte mare viteză Avril de la producătorul spaniol Talgo

Europa de Est poate că nu exce­lează la calitatea infrastructurii fero­viare şi nici a serviciilor de transport cu trenul, dar producătorii ei de material feroviar rulant au planuri ambiţioase.

Suspecții crimei din Vaslui au fost prinși. Un bărbat și o femeie ar fi abandonat cadavrul descoperit în geamantan pe marginea drumului

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un geamantan pe marginea drumului într-o localitate din Vaslui. Suspecții crimei au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce cărau trolerul pe ulițele satului. Ar fi încercat să scape, dar au fost văzuți în București, de...

ULTIMA ORĂ