Dispută în guvern pe marginea testelor antidrog. Ciolacu: Predoiu a „pus căruţa înaintea cailor”. Replica ministrului de Interne

spot_img

Testele antidrog și durata suspendării permiselor auto în funcție de rezultatele acestor teste a ajuns subiect de dispută politică în coaliție. Premierul Marcel Ciolacu i-a reproșat ministrului de Interne Cătălin Predoiu, în ședința de guvern de joi, în care s-a modificat ordonanța de urgență privind siguranța rutieră, că „a pus căruţa înaintea cailor” când a fost adoptată prima formă a ordonanței. În replică, Predoiu s-a simțit „obligat” să răspundă „reproşului premierului” și a spus că ordonanța a fost în dezbatare încă de anul trecut, mai multe mai multe instituții guvernamentale contribuind la ea. 

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Maersk avertizează că perturbarea transportului în Marea Roșie are efecte globale

Compania daneză A. P. Moller Maersk A/S a informat că perturbările care afectează transporturile sale de containere prin Marea Roșie s-au extins dincolo de rutele comerciale, către întreaga sa rețea globală, transmite agenția Reuters.

Participanții de la Electric Castle, invitați să-și evalueze relația cu alcoolul. Vor primi un instrument special pentru băut

Participanţii doritori de la festivalul Electric Castle vor putea să-şi evalueze relaţia pe care o au cu alcoolul, cu ajutorul unor specialişti ai Asociaţiei ALIAT pentru Sănătate Mintală.  

ULTIMA ORĂ