Dr. Vlad Ciurea, despre temperatura optimă la care creierul funcționează corect: „Altfel, întreg organismul suferă: respirația, digestia, pielea”

spot_img

Medicul neurochirurg, prof dr. Vlad Ciurea, a dezvăluit care este temperatura optimă la care creierul funcționează corect. Specialistul spune că părțile cerebrale suferă „imens” din cauza caniculei: „Afectează întreg organismul, nu numai creierul. Respirația, digestia, pielea, totul suferă!”.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Boloș anunță strategia României pentru ajustarea deficitului bugetar: ”Nu nu înseamnă că creşteri de taxe şi impozite”

Comisia Europeană urmează să propună recomandări pentru ca statele să iasă din procedura de deficit excesiv, strategia propusă de România fiind o ajustare pe şapte ani, timp în care trebuie realizate cel puţin reformele asumate prin PNRR.

Recalcularea pensiilor: Lista veniturilor care se iau în calcul în noua lege a pensiilor

Noua Lege a pensiilor prevede luarea în calculul pensiei a veniturilor contributive care anterior nu erau valorificate: sporuri nepermanente, prime, premii, al 13-lea salariu, ore suplimentare, etc.

FCSB s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal

FCSB s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins echipa sanmarineză Virtus AC cu scorul de 4-0 (3-0), marţi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă a primului tur preliminar. Campioana României s-a impus prin...

ULTIMA ORĂ