Dumitru Buzatu, premiat cu o pensie specială. Baronul șpăgar va primi și dobândă pentru că sumele nu i s-au plătit la timp

spot_img

Astfel că, Buzatu va încasa pensia retroactiv, începând cu iulie 2023, data la care s-a pensionat, de drept. Dumitru Buzatu a dat în judecată statul român pentru a beneficia de pensie specială, urmare a mandatului de deputat. El se află în arest la domiciliu și este cercetat pentru luare de mită. 

Dosarul lui Buzatu legat de pensia specială a fost judecat în Capitală, după ce magistrații Tribunalului Vaslui și-au declinat competența teritorială în favoarea Tribunalului București, ținând cont și de faptul că pârâți au fost Camera Deputaților și Secretariatul General al Camerei Deputaților, scrie Vremea Nouă.

Pe de altă parte, judecătorii de drepturi și libertăți au decis judecarea acestuia sub control judiciar, iată că și instanțele din Capitală vin cu vești bune. 

Tribunalul Vaslui a decis: Baronul-șpăgar Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu Prima declarație a lui Dumitru Buzatu la ieșirea din închisoare: „A fost greu!”

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

După ce a pierdut poziții la cel mai ieftin internet, România continuă să cadă și la viteză, cedând locul Ungariei

România continuă să cadă în Topul țărilor cu cel mai rapid internet fix, pierzând acum poziția în fața Ungariei, după ce recent a căzut și în calasamentul celor mai ieftine tarife.

Dacian Cioloș dă de înțeles că renunță la conducerea REPER: „Începând de azi, etapa implicării active în politica de partid se încheie”

Liderul REPER (Reînnoim Proiectul European al României), Dacian Cioloș, cel care a și deschis lista de candidați a formațiunii la alegerile europarlamentare din luna iunie, a publicat marți seară un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care afirmă că „închei azi mandatul de...

CNN: Secret Service a primit informații despre un posibil complot iranian de asasinare a lui Trump

Secret Service a primit informații potrivit cărora Iranul ar complota în încercarea de a-l asasina pe Donald Trump. Securitatea a fost sporită

ULTIMA ORĂ