După ce NATO a anunţat desfăşurarea de arme cu rază lungă în Germania, Rusia contraatacă: „Fără nervi, fără emoţii, vom dezvolta un răspuns militar la acest nou joc”

spot_img

După ce SUA au anunțat că vor desfășura arme cu rază lungă în Germania începând de anul viitor, Rusia a amenințat cu un „răspuns militar”, acuzând NATO că menţine tensiunile în zonă.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Regele Charles a înnobilat o capră. Ce este asa de special la animalul care a primit titlul regal

Pentru prima dată în istorie, Regele și Regina Angliei au acordat un titlu regal unei capre. Rasa acesteia va fi acum recunoscută în întreaga lume sub numele de Royal Golden Guernsey. Înainte de ceremonie, capra a fost spălată cu grijă de către proprietarul său,...

Ce se întâmplă dacă OMENIRII "i se stinge lumina". Scenariul care le dă coșmaruri specialiștilor

În 1859, când Pământ a fost lovit de cea mai mare furtună geomagnetică consemnată ca atare de către astronomul Richard Carrington. dependența de aparatură electrică era încă foarte mică, așa că singurele care au avut de suferit au fost sistemele de telegraf.SCENARIUL APOCALIPTIC: NU FENOMENUL UCIDE, CI EFECTELE...

După ce a pierdut poziții la cel mai ieftin internet, România continuă să cadă și la viteză, cedând locul Ungariei

România continuă să cadă în Topul țărilor cu cel mai rapid internet fix, pierzând acum poziția în fața Ungariei, după ce recent a căzut și în calasamentul celor mai ieftine tarife.

ULTIMA ORĂ