Metoda cinică prin care Putin vrea să câștige în Ucraina: 70% din pierderile armatei ruse provin din infamele unități „Z” de pușcăriași

spot_img

Cinism și eficiență tipic rusești: 70% din pierderile armatei ruse în Ucraina aparțin așa-numitelor unități „de asalt Z” (cunoscute și sub numele de „batalioane de carne”), unități disciplinare alcătuite din foști pușcăriași pe care Putin le trimite zilnic cu scopul de a-i epuiza pe apărătorii ucraineni și a provoca pierderi pe care armata ucraineană le înlocuiește cu tot mai mare dificultate pe câmpul de luptă, se arată într-un articol publicat pe rețelele sociale de un fost ofițer polonez de informații militare, specializat în analizarea și monitorizarea armatei ruse.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Accidentul de la 2 mai. Beizadeaua drogată Vlad Pascu rămâne în arest încă 60 de zile

Judecătoria Mangalia a analizat, miercuri, măsura arestului preventiv în cazul lui Vlad Pascu. „În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul Pascu Matei - Vlad, cercetat...

Ministru: 30% dintre funcționarii publici ies la pensie în următorii 3 ani. Marea parte din ei, înlocuiți de AI

Aproximativ 30% dintre funcționarii publici din România vor ieși la pensie în următorii 3 ani, iar mare parte din munca acestora va preluată de Inteligența Artificială, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Cercetării.

Un bărbat de 39 de ani s-a sinucis în arestul IPJ Argeș. Cazul este anchetat de procurori

Un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a sinucis, miercuri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cazul fiind anchetat de procurori.

ULTIMA ORĂ