O aşa-zisă vrăjitoare a fost reţinută după ce i-a cerut unei femei 55.000 de lei ca „să o dezlege de blesteme”

spot_img

O tânără de 23 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii din Mehedinţi, după ce a reuşit să păcălească o femeie că îi poate face un ritual de „dezlegare de blesteme”, dacă îi plăteşte 55.000 lei.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

O catastrofă fără precedent ar putea avea loc chiar în timpul vieții noastre. Cât de pregătiți suntem pentru un „megadezastru”

Un megadezastru ar putea da o lovitură catastrofală de la bun început sau ar putea provoca moarte și distrugere pe scară largă, prin efecte în cascadă, avertizează, la CNN, Jeff Schlegelmilch, cercetător și director al unui centru de pregătire pentru dezastre din SUA.

Bătăi de cap pentru Dinamo: jandarmeria n-a omologat stadionul „Arcul de Triumf”

Dinamo se pregătește de primul meci acasă în Liga 1 din acest sezon, însă întâmpină probleme organizatorice pe stadionul „Arcul de Triumf”. Dinamoviștii nu pot pune, încă, în vânzare bilete pentru partida cu Petrolul Ploiești, deoarece nu au fost delimitate clar zonele ocupate de spectatori. Mai...

Parcul Natural Văcăreşti are, începând de luna aceasta, un serviciu privat de pompieri și va avea și un sistem de hidranți

Parcul Natural Văcăreşti are de la începutul acestei luni un serviciu privat de pompieri

ULTIMA ORĂ