Panică în Sibiu, după ce pământul s-a zguduit: EXPLOZIE SUBTERANĂ! Pompierii, intervenție contracronometru – FOTO

spot_img

Martorii îngroziți au sunat la 112 pentru a anunța deflagrația. Forțele de ordine au fost mobilizate de urgență, iar zona a fost împânzită zeci de minute. 

La fața locului au ajuns și angajați ai companiei de gaze, scrie oradesibiu.ro

În urma cercetărilor, s-a stabilit că nu au fost înregistrate scurgeri de gaze.

Autoritățile vor acum să afle ce a dus la producerea exploziei. 

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Judecătoria Mangalia a prelungit cu 60 de zile arestul preventiv pentru Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai

Judecătoria Mangalia a prelungit, miercuri, arestul preventiv pentru Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, cu un buget de 350 mil. euro, avea ca termen-limită pentru semnarea contractelor de finanţare data de 15 noiembrie...

Programul de finanţare a proiectelor de digitalizare pentru IMM-urile non-IT, derulat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi aflat în grija Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), ridică în continuare semne de întrebare în rândul antreprenorilor ale căror proiecte au fost admise.

Fermierii din Bulgaria vor ca țară să înceapă "semănarea" de nori pentru ploaie "artificială"

"Bulgaria trebuie să înceapă experimente cu precipitații de la potențiali nori, ceea ce este în interesul agriculturii și al irigațiilor", a insistat Gheorghi Stoianov, președintele Uniunii Fermierilor din Bulgaria (BFS), potrivit Trud.

ULTIMA ORĂ