Peste 60.000 de căni au dispărut de la uzina Tesla din Germania: „Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea”

spot_img

Compania producătoare de automobile Tesla a miliardarului american Elon Musk are de-a face cu o problemă internă cauzată de dispariția a zeci de mii de cești de cafea la fabrica sa din Grunheide, situată în apropiere de Berlin, relatează DPA, conform Agerpres.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

De ce au nevoie de meditaţii chiar şi copiii de la şcolile private, unde sunt 15 elevi într-o clasă şi profesorii au salarii triple faţă de sistemul public?

Meditaţiile în particular, pe lângă ceea ce se predă la clasă, nu sunt un obicei practicat doar în învăţământul de stat, ci şi în şcolile private, acolo unde într-o clasă sunt 10-15 elevi, iar profesorii, care au salarii triple faţă de sistemul public, se...

Ce alcoolemie i-a ieșit unui șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom. Bărbatul a dat în judecată Poliția

Un șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest. Acesta a dat în judecată Poliţia după ce oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere.

Reglare de conturi între două clanuri din Neamț. Patru persoane au ajuns la spital după o bătaie cu lopeți, bâte și pietre

Bătaie cu lopeți, bâte și pietre în centrul orașului Roman, din județul Neamț. În înfruntare au fost implicate două clanuri. Patru persoane au ajuns la spital.

ULTIMA ORĂ