Planta de apartament, care purifică aerul din locuință. Împiedica formarea mucegaiului si absoarbe umiditatea

spot_img

Această plantă de apartament are rolul de a da un aspect frumos încăperilor și a decora  spațiile interioare, pe lângă beneficiul de a ourifica aerul. Se știe că plantele se hrănesc cu dioxidul de carbon pe care noi îl expirăm, în timp ce ele emană oxigenul necesar vieții, iar această plantă este mai eficientă în acest sens, față de multe altele.

Pe lângă acestea, conform principiilor Feng-Shui, Crinul Păcii are și rolul de a armoniza mediul în care se află și de a aduce bunăstare și prosperitate.

Absoarbe umiditatea și împiedică formarea mucegaiului

Crinul Păcii poate să fie așezat în baie, deoarece absoarbe umiditatea din aer și împiedică formarea mucegaiului și a diverșilor spori și bacterii, care se pot dezvolta din cauza umidității excesive.

De asemenea, absoarbe și atrage vaporii de acetonă. Atunci când folosesti ojă sau acetona pentru îndepărtarea lacului de pe unghii și se emană un miros de neplăcut în cameră, e bine să știi că această plantă are proprietatea de a atrage acești vapori și a purifica aerul din încăpere.

Este o plantă sigură, neavând în compozitia sa nici o substanță otrăvitoare, fiind sigura chiar si pentru animalele de companie. Totuși este interzis să fie ingerată, deoarece poate provoca anumite iritații la nivelul cavității bucale atât oamenilor cât și animalelor.

De asemenea, filtrează mai mulți poluanți interiori decât majoritatea celorlalte plante, deci sunt minunate pentru dormitoare sau alte camere frecventate. În interiorul porilor acestei plante de origine tropicală, gazele toxice precum monoxidul de carbon și formaldehida sunt descompuse și neutralizate.

Alungă depresia și anxietatea

Prin proprietătile sale de calmare și linistire, ajută persoanele care suferă de anxietate și depresie să aibă o viață mai bună, mai liniștită, conferind o stare de liniște.

Această frumoasă floare este potrivită pentru dormitor datorită proprietățile sale calmante și pentru delicatețea care o caracterizează. Studiile Feng Shui arată ca floarea aduce un efect calmant. Ea îndepărtează compușii din aer care dăunează omului și conferă un somn liniștit și odihnitor. Așadar, dacă suferi de insomnii frecvente, așază în dormitorul tău planta Crinul Păcii și ai să vezi efectul său calmant și liniștitor.

Este ideală pentru astmatici

Cine suferă de astm sau probleme cu plămânii, știe și că mucegaiul este grav dăunator sănătății. Din fericire, floarea Crinul Păcii îndepărtează sporii din mucegaiul deja format, fiind recomandat, ca ea să nu lipsească, mai ales, din casele unde există persoane cu probleme astmatice.

 

sursa: Diva Hair

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

„Nu știam dacă este zi sau noapte”. Un bărbat a fost blocat într-un lift pentru aproape două zile

Un bărbat din statul Kerala din sudul Indiei a rămas blocat într-un lift de spital timp de 42 de ore, fără mâncare sau apă. Acesta a povestit experiența sa pentru BBC și a spus că s-a temut că va muri acolo.

Cum a devenit kebab-ul „indicatorul economic” la care se uită toți germanii: „Îmi amintesc când se vindea cu 3,50 euro”

Doner kepab este cel mai popular produs de fast food din Germania. Pentru mulți nemți, costul acestui produs a devenit un indicator elocvent al problemelor economice cu care se confruntă țara lor.

Ciucă îi răspunde lui Ciolacu la ironiile despre candidatura sa: „Înseamnă că undeva deranjează”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat, miercuri, la ironiile premierului Marcel Ciolacu privind anunțul candidaturii sale la alegerile prezidențiale. „Înseamnă că undeva deranjează”, a afirmat...

ULTIMA ORĂ