Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 4,9% în luna iunie

spot_img

Rata anuală a inflaţiei în luna iunie 2024 a fost de 4,9% comparativ cu luna iunie 2023, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Este cea de-a cincea scădere consecutivă a acestui indicator.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Crimă oribilă în orașul Ovidiu: Femeie înjunghiată de 25 de ori pe stradă. Cine a fost agresorul

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, inculpatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat în modalitatea violenţei în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie."Ca situaţie de...

Germania va reduce la jumătate ajutorul militar pentru Ucraina anul viitor

Germania va reduce anul viitor la jumătate ajutorul militar pentru Ucraina, în ciuda unei posibile reveniri la Casa Albă a republicanului Donald Trump, care a ameninţat că, sub conducerea lui, SUA ar putea sista ajutorul militar oferit Kievului în războiul cu Rusia, relatează Reuters.

Scandal la nivel înalt. Analistă CIA, acuzată că a vândut informații pentru genți de lux

O fostă analistă CIA a fost pusă sub acuzare pentru spionaj în favoarea Coreei de Sud, după ce ar fi oferit informații secrete în schimbul unor bunuri de lux, inclusiv genți scumpe, potrivit The Telegraph.

ULTIMA ORĂ