Rusia a revendicat cucerirea unui nou sat ucrainean din Doneţk. Forțele ruse au făcut progrese în zonă

spot_img

Rusia a revendicat joi capturarea unui nou sat în estul Ucrainei, în timp ce trupele sale continuă înaintarea în liniile defensive ucrainene, dar fără a reuşi până în prezent vreo străpungere majoră, transmite AFP.
 

MAI MULT ȘTIRILE PRO TV

Recomandăm și ...

De ce au nevoie de meditaţii chiar şi copiii de la şcolile private, unde sunt 15 elevi într-o clasă şi profesorii au salarii triple faţă de sistemul public?

Meditaţiile în particular, pe lângă ceea ce se predă la clasă, nu sunt un obicei practicat doar în învăţământul de stat, ci şi în şcolile private, acolo unde într-o clasă sunt 10-15 elevi, iar profesorii, care au salarii triple faţă de sistemul public, se...

Ce alcoolemie i-a ieșit unui șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom. Bărbatul a dat în judecată Poliția

Un șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest. Acesta a dat în judecată Poliţia după ce oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere.

Reglare de conturi între două clanuri din Neamț. Patru persoane au ajuns la spital după o bătaie cu lopeți, bâte și pietre

Bătaie cu lopeți, bâte și pietre în centrul orașului Roman, din județul Neamț. În înfruntare au fost implicate două clanuri. Patru persoane au ajuns la spital.

ULTIMA ORĂ