Sabina Aurelia a fost găsită după două săptămâni de căutări, la peste 2.000 km de casă. Ce s-a întâmplat cu românca, de fapt

spot_img

Căutări intense pentru Sabina Aurelia Tomescu

Femeia a fost dată dispărută de familie pe 25 iunie 2024, după ce le-a spus apropiaților că se îndreaptă către Bruxelles pentru un interviu de angajare. Aceasta își făcuse cont pe Tinder, înainte de dispariție, unde obișnuia să socializeze. Cu toate acestea, după ce a plecat din Brașov, nu a mai păstrat legătura cu nimeni, stârnind îngrijorarea celor dragi. Poliția Română a început căutările și a beneficiat de cooperare polițienească internațională pentru a o localiza.

Polițiștii au reconstituit traseul femeii folosind informațiile disponibile și verificând punctele de control ale frontierei. Camerele de supraveghere video au jucat un rol crucial, reușind să surprindă imagini cu femeia dispărută. În cele din urmă, autoritățile au reușit să o localizeze în Egipt, la două săptămâni de la dispariție.

Unde a fost găsită femeie din Brașov

Deocamdată, nu se știe dacă femeia a fost victima vreunei agresiuni sau dacă a plecat de bunăvoie în Egipt. Familia a început propria anchetă după ce a observat câteva indicii suspecte: femeia primise recent 1000 de euro în cont, deși nu avea un loc de muncă, și își cumpărase bilete de avion atât pentru Bruxelles, cât și pentru Egipt.

Membrii familiei bănuiesc că femeia ar fi intrat în legătură cu o persoană suspectă, posibil implicată într-o rețea de proxenetism. Aceste bănuieli au fost întărite de circumstanțele în care a dispărut și de destinațiile alese.

„La data de 25.06.2024, Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familie”, anunța Poliția Română în momentul dispariției.

Deși femeia a fost găsită în viață, circumstanțele dispariției sale ridică multe semne de întrebare. Autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a clarifica dacă a fost vorba despre o plecare voluntară sau dacă femeia a fost victima unei rețele de trafic de persoane.

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Cum și-a construit Florin Coldea o terasă uriașă pe un bloc din perioada comunistă?

Florian Coldea a locuit aproape trei ani la etajul al treilea în blocul de pe Calea Călărașilor. El a decis, împreună cu soția, să cumpere un apartament la etajul al șaptelea. Aceste date apar în fișele fostului general din servicii de la Cadastru. Realitatea...

Nicuşor Dan: Până la finalul mandatului vor fi achiziţionate încă 250 de tramvaie noi

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, estimează că până la finalul celui de-al doilea mandat al său vor fi achiziţionate 250 de tramvaie noi, care se vor adăuga celor 100 cumpărate deja.

Şase turişti străini au fost găsiţi morţi într-o cameră de hotel din Thailanda. „Nu au murit în urma unei sinucideri”

Cadavrele a șase turiști străini au fost găsite într-o cameră de hotel din Bangkok

ULTIMA ORĂ