VIDEO Controversă la Beach, Please! Un trapper cântă despre „băgat în venă”, după ce Selly anunța o campanie antidrog

spot_img

Festivalul de muzică urbană Beach, Please!, cel mai mare din sud-estul Europei, după cum susțin organizatorii, a început oficial miercuri, dar artiștii invitați au cântat joi pentru zecile de mii de tineri care au venit la malul mării pentru a se distra la evenimentul co-fondat de influencerul Selly. Cunoscutul vlogger a anunțat că va face o campanie antidrog cu această ocazie, cu toate că printre artiștii care au evoluat astăzi s-a numărat și un tânăr care a cântat despre „băgat la venă”.

În prima zi de festival în care s-a și cântat, pe o scenă din Costinești, considerată stațiunea tineretului de ieri și de astăzi, a urcat și tânărul trapper Candyboii.

În uralele publicului a cântat o piesă care se numește „A B C D”, ce conține cuvinte obsecene și în care vorbește despre droguri și „băgat la venă”.

Momentul a fost imortalizat de organizatorii festivalului Beach, Please! și publicat pe canalul oficial de TikTok, cu un milion de urmăritori, unde se transmite live evenimentului.

Videoclipul cu interpretarea trapperul a fost însoțit de mesajul „Candyboii a rupt la Beach, Please!”.

HotNews.ro a făcut o mică selecție de versuri din piesa lui Candyboii, care conține și limbaj licențios: „Bagă la venă, sper să treacă vama / Eu o trag de țță și îi bag în psa / Eu îi dau să tragă-n nas, îi dau să tragă-n nose/ (…) Sunt priză de orice tâmpenii / Priză de marijuana, mirodenii / (…) Sunt priză de orice tâmpenii / Priză de marijuana, mirodenii”.

Mii de tineri păreau că știau versurile și au cântat alături de Candyboii s-a născut în Germania, având părinți români, care conform LikeZ, un portal care scrie pentru Generația Z.

Ediția 2024 a festivalului de muzică urbană are loc la Costinești și se desfășoară pe 21 de hectare de teren. Organizatorii spun că peste 200 de artiști vor urca pe cele trei scene amenajate la malul mării și se așteaptă să participă peste 100.000 de persoane.

Co-fondatorul festivalului este influencerul Selly, pe numele său adevărat Andrei Şelaru, care se declară împotriva consumului de substanțe interzise, desfășoară o campanie antidrog în cadrul evenimentului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne şi Agenţia Naţională Antidrog, conform Pagina de Media.

„ Am creat o campanie pe limba generaţiei mele, după ce mult timp informările s-au făcut prin campanii impersonale, rigide, al căror mesaj era ridiculizat şi ineficient. Având în vedere că ‘BEACH, PLEASE!’ este cel mai mare festival dedicat tinerilor, cu o platformă online de peste 1.5 milioane de urmăritori, majoritatea între 15-30 ani, considerăm că este datoria noastră să ne folosim resursele creative şi reach-ul imens pentru a lansa prima campanie cool şi eficientă antidrog din România”, a declarat Selly.

El mai spune că zona în care se desfășoară festivalul dispune de securitate, camere de supraveghere, dușuri și toalete.

„Două spitale făcute în interiorul evenimentului, trei puncte medicale adiționale, șase ambulanțe private. Aproape 1.000 de agenți de pază vor veghea buna desfășurare a acestui eveniment și avem, de asemenea, un dispecerat video de unde fiecare punct din festival este monitorizat non-stop de către echipele de pază. De asemenea, în interiorul festivalului se află toate structurile relevante ale statului – poliția, jandarmeria, Agenția Națională Antidrog, ISU, BCCO, Brigada Antiteroristă, ANITP. În ceea ce privește combaterea consumului și traficului de droguri, încă din primul an, festivalul nostru a avut o politică de toleranță 0 la consumul de substanțe interzise”, a mai spus Selly într-o conferință de presă, susținută la Costinești înaintea începerii festivalului.

În urmă cu un an, trapperul Gheboasă a stârnit o furtună în societate după ce a urcat pe scenă la festivalul Untold. Piesele sale conțin versuri considerate misogine, discriminatorii și care promovează consumul de droguri.

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Cum și-a construit Florin Coldea o terasă uriașă pe un bloc din perioada comunistă?

Florian Coldea a locuit aproape trei ani la etajul al treilea în blocul de pe Calea Călărașilor. El a decis, împreună cu soția, să cumpere un apartament la etajul al șaptelea. Aceste date apar în fișele fostului general din servicii de la Cadastru. Realitatea...

Nicuşor Dan: Până la finalul mandatului vor fi achiziţionate încă 250 de tramvaie noi

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, estimează că până la finalul celui de-al doilea mandat al său vor fi achiziţionate 250 de tramvaie noi, care se vor adăuga celor 100 cumpărate deja.

Şase turişti străini au fost găsiţi morţi într-o cameră de hotel din Thailanda. „Nu au murit în urma unei sinucideri”

Cadavrele a șase turiști străini au fost găsite într-o cameră de hotel din Bangkok

ULTIMA ORĂ