Zeci de persoane salvate de polițiștii de frontieră români aflați în misiune Frontex pe Marea Mediterană VIDEO

spot_img

Poliţiştii de frontieră de pe nava maritimă de patrulare MAI 3064 a Gărzii de Coastă, aflată în misiune în Italia, au salvat pe timpul patrulării în apele Mării Mediterane, 79 de migranţi aflaţi pe o barcă din lemn de mici dimensiuni, aflată în zona economică exclusivă, la sud de Lampedusa.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Afacerile producătorului italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România au scăzut cu 15,2% în 2023, ajungând la 353,4 milioane de lei

Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea arădeană Chişineu-Criş, judeţul Arad, a raportat pentru 2023 o cifră de afaceri de 353,4 mil. lei (aproximativ 71,5 mil. euro), în scădere cu 15,2% faţă de anul anterior, când compania a...

Grecii dau vina pe unguri, bulgari și români pentru scumpiera curentului electric. ”Importă haotic de la noi”

Companiile de furnizare a energiei electrice din țările din Europa Centrală și de Sud-Est importă energie electrică de pe piața elenă, scrie presa din Grecia.

Adele anunță că va lua o "pauză mare" de la muzică: ”Rezervorul meu este destul de gol în acest moment"

Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit că intenţionează să ia o pauză prelungită de la muzică, după actuala serie de concerte, potrivit BBC.

ULTIMA ORĂ