ZF Live. Marcel Boloş, ministrul finanţelor: Bruxelles-ul a transmis României o traiectorie de reducere a deficitului bugetar pe o perioadă de patru sau şapte ani, de la 6,9% din PIB în 2024

spot_img

Marcel Boloş, ministrul finanţelor, a explicat la ZF Live, emisiune susţinută de Orange Business, că executivul european a transmis României o traiectorie de rectificare a deficitului bugetar pe o perioadă de patru sau şapte ani, care porneşte de la un deficit bugetar de 6,9% din PIB în 2024. Nu este încă o decizie agreată oficial cu Comisia Europeană, dar ministrul a spus că, în termeni practici, este vorba de o nouă procedură de deficit excesiv.

MAI MULT ZF.RO

Recomandăm și ...

„Nu știam dacă este zi sau noapte”. Un bărbat a fost blocat într-un lift pentru aproape două zile

Un bărbat din statul Kerala din sudul Indiei a rămas blocat într-un lift de spital timp de 42 de ore, fără mâncare sau apă. Acesta a povestit experiența sa pentru BBC și a spus că s-a temut că va muri acolo.

Cum a devenit kebab-ul „indicatorul economic” la care se uită toți germanii: „Îmi amintesc când se vindea cu 3,50 euro”

Doner kepab este cel mai popular produs de fast food din Germania. Pentru mulți nemți, costul acestui produs a devenit un indicator elocvent al problemelor economice cu care se confruntă țara lor.

Ciucă îi răspunde lui Ciolacu la ironiile despre candidatura sa: „Înseamnă că undeva deranjează”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat, miercuri, la ironiile premierului Marcel Ciolacu privind anunțul candidaturii sale la alegerile prezidențiale. „Înseamnă că undeva deranjează”, a afirmat...

ULTIMA ORĂ