Rețetă tradițională de ciorbă de miel pentru masa de Paște. Mod de preparare

Ciorba de miel este o mâncare tradițională, preparată mai ales de Paște. Este o ciorbă acrișoară și aromată, făcută din carne de miel, legume, orez și verdețuri proaspete, precum leuștean și pătrunjel. Este consistentă, cu…

MAI MULT HOTNEWS

Măsuri pentru românii care vor să cumpere o locuință nouă, de la dezvoltatori. Modificări la avansul cerut și la acte

Dezvoltatorii imobiliari care folosesc banii cumpărătorilor de imobile în alte scopuri riscă să fie sancţionaţi cu 1% din cifra de afaceri. Acest amendament a fost...

Recomandăm și ...

Încă o regiune din Italia oferă 100.000 de euro celor care vor să se mute aici. Există însă o condiţie

Regiunea Trentino din nord-estul Italiei oferă până la 100.000 de euro persoanelor care acceptă să se mute în una dintre cele 33 de localități...

Tradiții, obiceiuri și superstitii, în a doua zi de Paște. Ce este stropitul fetelor nemăritate

Acest obicei este păstrat și astăzi în satele din Ardeal, dar și în Banat sau Bucovina. Potrivit tradiției, în a doua zi de paște...

CTP explică de ce nu îl votează pe Nicușor Dan la prezidențiale, deși l-a votat de două ori pentru a deveni primar

Gazetatul Cristian Tudor Popescu explică faptul că legăturile neclare ale lui Nicușor Dan cu afaceristul Matei Păun îl fac să nu îl voteze pe...

ULTIMA ORĂ