Sunday, October 12, 2025

Porțiile comandate mai mici și mai scumpe îi obligă pe angajați să-și aducă mâncarea de acasă. ”Sunt doar avantaje”

Prețurile mari au schimbat radical obiceiurile angajaților din România. Tot mai mulți merg la serviciu cu pachețelul de acasă.

MAI MULT ȘTIRILE PRO TV

Bucureşti, primul loc în topul preţului la energie electrică raportat la puterea de cumpărare din 33 de capitale europene / Locul 9 în topul statelor UE în ceea ce...

Bucureştiul ocupă primul loc în topul preţului la energie electrică raportat la puterea de cumpărare din 33 de capitale europene şi locul 9 în...

Recomandăm și ...

Un supravieţuitor al masacrului din 7 octombrie din Israel, care şi-a văzut iubita şi cel mai bun prieten ucişi, s-a sinucis

Un supravieţuitor al evenimentelor din 7 octombrie din Israel, care şi-a văzut iubita şi cel mai bun prieten ucişi sub ochii lui, s-a sinucis...

Transplant hepatic în premieră la Cluj: o mamă i-a oferit fiicei sale o nouă viață

O mamă a reușit să-i ofere a doua viață fiicei sale, în vârstă de 18 ani, după ce i-a donat o parte din ficat....

Trei oficiali din Qatar au murit într-un accident de mașină lângă Sharm el-Sheikh, în Egipt

Trei angajaţi ai Amiri Diwan, principala organizaţie guvernamentală din Qatar, au murit într-un accident de maşină în apropiere de staţiunea egipteană de la Marea...

ULTIMA ORĂ