Monday, October 13, 2025

O tradiție de sute de ani și un produs gastronomic simbol al Italiei, lovite de pesta porcină. Riscul de a rămâne fără șunca de Parma

Nimic nu se compară cu gustul apetisant al adevăratului Prosciutto di Parma, cunoscut în întreaga lume ca șunca de Parma. Această delicatesă italiană, care generează o cifră de afaceri anuală de 1,6 miliarde de dolari, este apreciată de italieni și se bucură de un statut protejat – numai carnea maturată în regiunea nordică Emilia Romagna, folosind doar picioare de porc crescut în Italia, sare și aer poate fi certificată ca fiind autentică de către Consorțiul pentru șunca de Parma.

MAI MULT DIGI 24

Bucureşti, primul loc în topul preţului la energie electrică raportat la puterea de cumpărare din 33 de capitale europene / Locul 9 în topul statelor UE în ceea ce...

Bucureştiul ocupă primul loc în topul preţului la energie electrică raportat la puterea de cumpărare din 33 de capitale europene şi locul 9 în...

Recomandăm și ...

Cine sunt ostaticii israelieni care urmează să fie eliberaţi de Hamas?

Gruparea militantă palestiniană Hamas urma să elibereze luni zeci de ostatici pe care îi ţinea în Gaza de doi ani, în schimbul a aproape...

Marile platforme americane de comerţ online au eliminat milioane de produse electronice chineze interzise

Cele mai mari site-uri americane de retail online au retras milioane de anunţuri pentru echipamente electronice fabricate în China, după o amplă acţiune de...

Taiwanul nu se aşteaptă la un impact semnificativ asupra industriei de semiconductori din cauza noilor restricţii chineze privind exporturile de metale rare

Ministerul Economiei din Taiwan a anunţat duminică faptul că noile restricţii impuse de China asupra exporturilor de pământuri rare nu vor avea un impact...

ULTIMA ORĂ