Consilierul județean din Vaslui, acuzat de camătă și șantaj, lăsat în libertate de judecători / 7 apartamente și o casă

Tribunalul Vaslui a decis joi, 16 mai, eliberarea din arest a consilierului județean acuzat de camătă și șantaj. Costică Lupu a fost plasat sub control judiciar. El candidează pentru un nou post de consilier județean. Fiul său cel mare a fost plasat în arest la domiciliu, singurul rămas în arest preventiv fiind fiul cel mic. Amândoi lucrează în instituții din subordinea CJ Vaslui.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ