George Simion se teme să nu fie împușcat ca premierul Slovaciei. Liderul AUR și-a arătat susținerea pentru Robert Fico

Simion spune că tentativa de asasinat este doar un rezultat al „demonizării” mișcărilor suveraniste din Europa, iar astfel de gesturi extreme ar putea fi copiate și la noi în țară.

Totul, spune Simion, în contextul în care deja mai mulți politicieni au pus formațiunii AUR ștampila de partid extremist sau legionar care „vrea să distrugă democrația din România”.

În plus, politicianul a comentat și o reacție a lui Traian Băsescu, care a spus că atacul asupra premierului Fico este o urmare a „suveranismului și populismului exagerat”.

George Simion a transmis că declarația fostului președinte „însumează tot ce este greșit la întreaga clasă politică din Vest”. 

Atentat în Slovacia. Bărbatul care l-a împușcat pe premierul Robert Fico, legături cu o grupare paramilitară pro-rusă

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ