Candidatul PSD la o primărie din Vaslui a fost arestat. Bărbatul care a vrut să-i mituiască pe polițiști va aștepta rezultatul din spatele gratiilor

Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au confirmat oficial faptul că fostul primar de la Pogana, Marcel Gâfu, a vrut să le de șpagă polițiștilor de la Poliția Economică, veniți în control la magazinul soție sale, scrie Vremea Nouă.

Ofițerii au precizat că acesta le-a promis inițial o șpagă de 2000 de lei, dar până la momentul flagrantului a mai plusat cu o mie.

Un fost primar din Vaslui și actual candidat a fost reținut după ce a încercat să mituiască doi polițiști

Fostul primar Gâfu, care voia să revină în funcție după alegerile din 9 iunie, a primit din partea instanței 30 de zile de arest preventiv, ceea ce însemnă că, cel mai probabil, va trăi emoțiile alegerilor locale în celulă.

În 2016, Cătălin Cherecheș a fost ales primar al municipiului Baia Mare, deși se afla în arest preventiv.

,,Eterna și fascinanta”” Românie. Cătătin Cherecheș, din arest la Primărie

MAI MULT REALITATEA

Recomandăm și ...

Investitorii au venit să viziteze Dacia, în România: „Veniturile mărcii se vor dubla”

Renault Group mizează tot mai mult pe performanțele mărcii Dacia, în planul său de creștere a companiei franceze, care deține integral producătorul român de automobile. Pentru a le demonstra ce înseamnă Dacia și cum funcționează compania românească, grupul Renault a organizat o excursie a...

Ce sancțiune a primit suporterul român care a intrat pe teren la meciul România – Ucraina. Reacția lui Florin din Urziceni

Meciul România – Ucraina, încheiat cu 3-0 pentru tricolori, a fost plin de momente memorabile. Suporterii români au făcut un adevărat spectacol pe Allianz Arena din Munchen.

Viktor Orban dă semnale că ar putea fi „convins” să-l susțină pe Rutte la șefia NATO

Prim-ministrul olandez, Mark Rutte, a declarat, marţi, că este „optimist cu prudenţă” că Ungaria va renunţa la opoziţia faţă de numirea sa în fruntea NATO, după discuţiile cu Viktor Orban.

ULTIMA ORĂ