O nouă fabrică se va construi în România – se va exporta în nouă state din Europa Centrală și de Vest

O companie cu experiență de 30 de ani care a intrat pe piața românească în urmă cu doi ani a anunțat miercuri că vrea să construiască o fabrică în România și să exporte în nouă state din Europa Centrală și de Vest.

Producătorul de mobilă Adore Home din Turcia, activ pe piața românească din 2022, estimează că în 2024 va înregistra pe piața locală o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, de 2,3 ori mai mare decât nivelul de 1,3 milioane de euro din 2023. Pe termen mediu, compania ia în calcul construcția unei fabrici de mobilă în România și extinderea în nouă state din Europa Centrală și de Vest.

„Obiectivele Adore Home sunt să devină cel mai cunoscut brand internațional al industriei de mobilier ambalat plat și un partener de încredere pentru clienții săi. Vrem, de asemenea, să ne extindem producția și livrarea de mobilă în alte nouă țări europene în următorii cinci ani. Considerăm că sprijinul clienților noștri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator și COO al Adore Home.

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria de mobilier, Adore Home are în prezent peste 900 de puncte de vânzare și livrare de mobilă în peste 50 de țări. Planurile companiei pentru următorii cinci ani includ extinderea producției și livrărilor de mobilier în alte nouă țări europene, respectiv Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Franța, Italia și Slovacia.

În România, compania este activă din 2022, are 40 de angajați și operează un magazin online, care permite livrarea rapidă în toată țara a produselor aflate în stoc.

La nivel mondial, Adore Home are peste trei milioane de clienți, dintre care 120.000 în România. Aproximativ 80% din cifra de afaceri a companiei este asigurată de vânzările online, iar acest procentaj va crește ușor de la an la an, dat fiind comportamentul consumatorilor și tendința naturală a pieței.

Mobila comercializată de AdoreHome.ro este importată de la fabrica de 248.000 de metri pătrați deținută de companie în Ankara, Turcia, dar și de la furnizori atent selectați din țări ca Grecia sau Danemarca. Procesul de producție a mobilei este asigurat de o instalație de producere a energiei din surse fotovoltaice, iar unitatea este dotată cu echipamente și tehnologie germane pentru a produce mobilier de calitate superioară la prețuri accesibile.

„Adore Home este o afacere de familie pornită acum 30 de ani. În România, Adore Home și-a găsit, practic, o a doua casă și de aceea vrem să investim în România într-o fabrică de mobilă care să deservească piețele din întreaga regiune, dar nu numai. Acest plan este cu bătaie lungă, dar estimăm că în următorii cinci ani vom reuși să ne îndeplinim acest vis, mai ales că piața în care activăm este în creștere”, a declarat Tunc Kagan Yilmaz, cofondator și CEO al companiei.

Adore Home utilizează PAL melaminat de cea mai înaltă calitate, respectând Standardele Europene E1, iar lemnul utilizat provine din păduri gestionate responsabil pe criterii sociale, economice și ecologice, în conformitate cu cerințele standardului FSC (Forest Stewardship Council). Compania nu utilizează lemn exploatat din România. Clienții companiei beneficiază de șapte ani de garanție la achiziționarea unui produs Adore Home. Calitatea produselor Adore Home este testată și certificată în laboratoarele TUV Rheinland din Germania.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Elkotech România – afaceri în creștere în 2023, la aproape 600 milioane de lei

Elkotech România, subsidiara locală a grupului leton Elko, a realizat anul trecut vânzări de 595,74 milioane de lei, în urcare cu 3,6% față de 2022, în timp ce profitul net a coborât cu 8,5%, la 3,96 milioane de lei.

"Nici nu mai știu, cine a picat mă?". Abia ieșiți din examen, unii elevi nici nu și-au amintit ce subiecte au avut la Limba română

Bacalaureatul a început cu probele la care prezența este obligatorie, dar notele nu contează. Sunt cele de competențe. Și nici măcar nu sunt notate. Candidații primesc niște calificative care nu le folosesc la nimic. Pare firesc să nu-și amintească subiectele, la ieșirea din sala...

Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”

Parlamentarii thailandezi urmează să voteze legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Dacă proiectul de lege va fi adoptat, Thailanda va deveni a treia ţară din Asia, după Taiwan și Nepal, care va legaliza căsătoria egală, cum mai este numită aceasta.

ULTIMA ORĂ