Ucrainenii anunță că au mai distrus o navă rusească în Marea Neagră. „Saturn nu va mai naviga”

Serviciul de informaţii al armatei ucrainene (GUR) a anunţat joi că, în cursul nopţii, a reuşit străpungerea liniei defensive ruse din Marea Neagră şi a lovit cu succes un remorcher inamic în largul coastelor Crimeei.

„Saturn nu va mai naviga”, a scris GUR pe contul de pe rețeaua X, referindu-se la remorcherul rusesc.

Serviciul ucrainean publică şi o înregistrare video cu momentul atacului forţelor speciale, care sugerează că a fost folosită o dronă marină, care a navigat trecând de o barieră de balize.

„În urma operaţiunii din apele lacului Panske, o altă navă a invadatorilor ruşi a fost distrusă. Distrugerile au fost provocate de foc, după ce s-a reuşit străpungerea cu succes a liniei de balize defensive a ocupanţilor din Marea Neagră”, afirmă serviciul militar de informaţii.

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

Disperarea reziștilor atinge cote maxime! Cum vrea Clotilde Armand să influențeze opinia publică: circ total

Procurorii de la CSM susțin că, prin afirmațiile făcute, Clotilde Armand nu doar că a pus la îndoială actul de urmărire penală și activitatea procurorului de caz, ci a dorit să influențeze opinia publică în legătură cu măsurile dispuse de parchet, respectiv acuzarea sa.Totodată,...

Scandalul voturilor de la Sectorul 1. Primărița rezist își varsă furia pe rețelele sociale: derapaje grave

Clotilde Armand a desfășurat toată săptămâna trecută o amplă operațiune de denigrare a lui Toni Greblă cu acuzații grave și jigniri la adresa lui.Totul vine după ce, Biroul Electoral Central a respins, la finalul săptămânii trecute, două cereri formulate de Alianța Dreapta Unită de...

VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii Românei

Suporterii naționalei au continuat sărbătoarea până spre dimineață.

ULTIMA ORĂ