De ce sosirea avioanelor de luptă F-16 nu va avea un impact imediat asupra cursului războiului din Ucraina

spot_img

Sosirea avioanelor de luptă de fabricație americană F-16 nu va fi de natură să schimbe imediat cursul războiului, relatează Reuters, citând experți și oficiali ce analizează impactul inițial, dar și obstacolele în calea unei desfășurări eficiente.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

30% dintre funcţionarii publici ies la pensie. Inteligența Artificială le va prelua munca

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a declarat, miercuri, că, în următorii trei ani, conform datelor Institutului Naţional de Statistică, aproximativ o treime din corpul funcţionarilor publici din România va ieşi la pensie.

Nou atac la adresa supraturismului în Spania. Cutiile pentru cheile apartamentelor turistice din Sevilla, mânjite cu excremente

Sevilla se luptă cu modalitatea de a reduce numărul de locuințe de vacanță. Unele proprietățile închiriate pe termen scurt au fost mânjite cu excremente, în timp ce protestele împotriva turismului ating cote maxime în Spania, scrie Euronews.

Nicușor Dan, măsură șocantă pentru a combate canicula: edilul vrea apă RECE în calorifere

Astfel că, după zilele caniculare din această lună, primarul Capitalei crede că o soluție pentru bucureșteni ar fi ca în caloriferele din locuințe să furnizeze apă rece. Cu toate acestea, edilul susține că totul este la stadiu de idee. Pe de altă parte, măsura...

ULTIMA ORĂ