Mircea Geoană anunță creșterea numărului de militari străini în România. Mircea Geaonă: „Va crește calitatea modului în care ne apărăm teritoriul ”

spot_img

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a anunțat că numărul de militari străini prezenți în România va crește. Acest anunț vine în contextul în care NATO își consolidează prezența în Europa de Est pentru a contracara amenințările potențiale.

MAI MULT ADEVARUL

Recomandăm și ...

Ministru: Memorandumul cu gigantul Google, pas spre investiție strategică în România și pentru regiune. Cei mai buni oameni de la Google vor aduce cele mai bune sisteme

Semanarea memorandumului de colaborare între Guvernul României și gigantul american Google - anunțată în premieră de Profit.ro - reprezintă un prim pas către o investiție strategică în România, dar cu rol regional, prin care în țara noastră vor fi aduse cele mai bune sisteme...

„Nu știam dacă este zi sau noapte”. Un bărbat a fost blocat într-un lift pentru aproape două zile

Un bărbat din statul Kerala din sudul Indiei a rămas blocat într-un lift de spital timp de 42 de ore, fără mâncare sau apă. Acesta a povestit experiența sa pentru BBC și a spus că s-a temut că va muri acolo.

Cum a devenit kebab-ul „indicatorul economic” la care se uită toți germanii: „Îmi amintesc când se vindea cu 3,50 euro”

Doner kepab este cel mai popular produs de fast food din Germania. Pentru mulți nemți, costul acestui produs a devenit un indicator elocvent al problemelor economice cu care se confruntă țara lor.

ULTIMA ORĂ