Situație dezastruoasă după Evaluarea Națională, la școlile „din coada listei”: „Ei nu înțeleg de ce trebuie să înveți”

spot_img

Învățământul de stat este divizat între orașele mari, cu câteva școli foarte bune, și cele multe şi mici, sărăcite de profesori cu talent pedagogic, și cursanți dispuși să învețe, pentru un viitor mai bun.

MAI MULT ȘTIRILE PRO TV

Recomandăm și ...

De ce au nevoie de meditaţii chiar şi copiii de la şcolile private, unde sunt 15 elevi într-o clasă şi profesorii au salarii triple faţă de sistemul public?

Meditaţiile în particular, pe lângă ceea ce se predă la clasă, nu sunt un obicei practicat doar în învăţământul de stat, ci şi în şcolile private, acolo unde într-o clasă sunt 10-15 elevi, iar profesorii, care au salarii triple faţă de sistemul public, se...

Ce alcoolemie i-a ieșit unui șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom. Bărbatul a dat în judecată Poliția

Un șofer din Alba care ar fi mâncat o ciocolată cu rom a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest. Acesta a dat în judecată Poliţia după ce oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere.

Reglare de conturi între două clanuri din Neamț. Patru persoane au ajuns la spital după o bătaie cu lopeți, bâte și pietre

Bătaie cu lopeți, bâte și pietre în centrul orașului Roman, din județul Neamț. În înfruntare au fost implicate două clanuri. Patru persoane au ajuns la spital.

ULTIMA ORĂ