Watkins, despre faza golului: Când marchezi, corpul tău trece prin tot felul de emoții/ Sunt frustrat că nu joc

spot_img

Watkins a marcat golul victoriei împotriva Olandei la începutul timpului suplimentar (2-1), după ce îl înlocuise cu câteva minute mai devreme pe căpitanul Harry Kane.

Înainte de meci, el a declarat la o conferință de presă: „Mulți prieteni mi-au scris să-mi spună „ai răbdare, vei avea o șansă”. Ei simt că voi avea un rol important de jucat în turneu”, potrivit AFP.

„Numărul de oameni care mi-au trimis mesaje astăzi pentru a-mi spune că voi marca în seara asta când voi intra în teren este o nebunie. Sper să facă la fel pentru finală sau să-mi dea numerele de la loterie”, a râs el.

„Când marchezi un gol, corpul tău trece prin tot felul de emoții, dar acesta a fost un sentiment diferit. A fost ca în slow motion când am alergat până la băieți și am sărbătorit”, a explicat Watkins faza golului.

Jucătorul englez a punctat totuși că nu este mulțumit de statutul său de rezervă.

„Ca să fiu sincer, în ultima vreme am fost un pic frustrat că nu joc. Nu-mi place să stau pe bancă, mai ales după ce am avut cel mai bun sezon al carierei mele”, a declarat mijlocașul lui Aston Villa, care a intrat ca rezervă în timpul EURO din Germania.

MAI MULT HOTNEWS

Recomandăm și ...

Comisarul european al României ar putea fi de la PSD. Victor Negrescu: Ciolacu a vorbit deja cu Ursula von der Leyen

Este pentru prima dată când România obține două posturi de vicepreședinte în Parlamentul European. Victor Negrescu, ales cu un număr mare de voturi din partea S&D, a oferit un interviu exclusiv pentru Antena...

România a fost cel mai mare exportator de grâu din UE în ultimele săptămâni

În perioada 1-14 iulie 2024, România a fost cel mai mare exportator de grâu moale din UE, cu o cantitate de 286.450 de tone, urmată de Germania, Lituania, Franţa şi Letonia

Ce spune Nicolae Ciucă despre dineul ratat din SUA: „Doamne ferește!”

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a neagă că i-ar fi luat locul președintelui Klaus Iohannis la dineul de la Casa Albă, unde România nu a fost reprezentată. Deputatul USR Claudiu Năsui a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Iohannis l-ar fi delegat la dineu...

ULTIMA ORĂ