Cutremur în România, joi seara

spot_img

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea 3,2 pe Richter a avut loc joi seara, la ora locală 22:05 , în județul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

MAI MULT DIGI 24

Recomandăm și ...

O fostă analistă a CIA și angajată a Casei Albe, acuzată că a lucrat ca agent de informații pentru Coreea de Sud. Ar fi primit genți Bottega Veneta și...

O fostă specialistă pe probleme de politică externă care a lucrat pentru CIA și Consiliul Național de Securitate (NCS) al Casei Albe a fost inculpată în Statele Unite, sub suspiciunea că a acționat ca agent de informații pentru guvernul Coreii de Sud în schimbul...

România va avea primul Centru de Tratament cu Protonoterapie, investiție de 120 milioane euro

Ministerul Sănătății informează că licitația pentru primul Centru de Excelență pentru Diagnosticarea și Tratamentul cu Protonoterapie ar putea începe în luna august, iar investiția estimată în acest moment este de 120 de milioane de euro.

Dentista ucisă în cabinet era constant amenințată cu moartea. Mai mulți îndivizi intraseră peste ea în apartament VIDEO

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul uciderii doctoriței stomatolog care a fost găsită marți seara, într-o baltă de sânge, în propriul cabinet. Victima era constant amenințată cu moartea, iar în urmă cu ceva timp, mai muți indivizi intraseră peste ea în apartament.

ULTIMA ORĂ