Șapte foști angajaţi ai Serviciului de Pază şi Protecţie, care asigurau paza lui Putin, ocupă astăzi funcții importante în noul guvern

După preluarea oficială a noului mandat prezidenţial, președintele rus Vladimir Putin a efectuat o serie de remanieri în guvernul rus. Drept urmare, alţi doi dintre foștii angajaţi ai Serviciului de Pază şi Protecţie, FSO, care asigurau paza lui Putin, au ajuns în funcţii importante la nivelul puterii federale.

Recomandăm și ...

Zeljko Kopic, concluzii după succesul cu Csikszereda: „Trebuie să fim foarte serioși”

​Dinamo București a câștigat manșa tur a barajului de promovare/menținere în SuperLiga României, reușind să se impună pe Arena Națională cu scorul de 2-0 în duelul cu Csikszereda.

Kosovo închide băncile sârbești din nordul țării. Reacția Serbiei

Poliția kosovară a închis cele șase sucursale ale băncii sârbe din nordul Kosovo, în virtutea unui decret care interzice tranzacțiile comerciale în dinari sârbi începând cu luna februarie, potrivit AFP.

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi

"În timpul şedinţei de guvern, am decis să declaram o zi de doliu naţional în ţara noastră pentru a împărtăşi durerea profundă trăită de poporul iranian", a declarat şeful statului turc într-un discurs televizat."Transmitem din nou condoleanţe fraţilor noştri iranieni", a spus Erdogan, care...

ULTIMA ORĂ